100W/m infra fűtőfilm, 100 cm széles

100W/m infra fűtőfilm, 100 cm széles

SPC padlóhoz kiváló fűtőfilm modern padlófűtéses rendszerhez. Az infravörös sugárzás a Nap melegét adja vissza a lakásban, átmelegítve a bútorokat és a vakolatot, így komfortos hőérzetet biztosít a lakásban amellett, hogy igen energiatakarékos.

100 cm széles
26-28 °C
100 Watt
Termosztát (padlóérzékelővel)
6 490 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

Mitől annyira jó az infrafűtés?

Az infrasugárzással működő padlófűtés vitán felül a legkorszerűbb fűtési megoldás. Az infravörös sugarak nem a levegőt, hanem azokat a személyeket és tárgyakat tárgyakat melegíti fel, amelyeket ér - és az így visszaverődő hő biztosít kellemes hőérzetet.

Egyben ez a legtermészetesebb megoldás is, hiszen a napsugarak is így melegítik a Földünket.

Az infrasugarakkal kombinált padlófűtés előnye, hogy alulról adja a meleget, így az egyik legfázósabb testrészünk, a lábfejünk biztonságban van. Arról nem is beszélve, hogy rendkívül gyorsan felfűthető vele a helyiség, ami szinte életmentő a jéghideg télben, vagy téliesített nyaralókban, ahol hirtelen kell meleget varázsolni.

Nemcsak hatékony, hanem extra tartós is

Hosszú évtizedekig ellenálló padlóhoz elnyűhetetlen fűtésrendszer dukál! Ezek a fűtőfilmek nem igényelnek karbantartást, bírják a terhelést, és jellemzően több évtized garanciát ad hozzájuk a gyártó.

Hogyan működik a gyakorlatban?

Telepítés után (padlószenzoros) termosztáttal működtethető, akár távolról, telefonról is. Pillanatok alatt ki- és bekapcsolható, és rövid idő alatt kellemes meleget teremt a szobában.

Hogyan történik a lerakása?

A beszerelése kosz- és zajmentes. Az SPC padló alá kell helyezni, majd csatlakoztatni az elektromos hálózathoz. Hagyományos, 230 Voltos forrásra van ehhez szükség.

A padlófűtés remek választás a szintén nagyon tartós SPC-padlók alá, amelyet nagy választékban talál a kínálatunkban.

Az ár egy négyzetméternyi fűtőfilmre értendő, és nem tartalmazza a szükséges kiegészítők illetve a hőfokszabályzó árát.

Hasonló termékek
Adatok
Feszültség
230 Volt
Szélesség
100 cm
Cikkszám
PFFFO-80-100
Tömeg
460 g/m
Webáruház készítés
sixpayment