Elektra M61 Wifi fekete - távolról vezérelhető termosztát

Elektra M61 Wifi fekete - távolról vezérelhető termosztát

Modern padlófűtéshez kényelmes, okos vezérlőrendszer dukál. Az Elektra M6 programozható termosztát nemcsak többféle alapfunkcióval és üzemmóddal rendelkezik, de akár távolról, az okostelefonján is meleget varázsolhat a lakásába. 

Elektra
87 x 87 x 26 cm
5-40 °C
nyomógombokkal illetve applikáción keresztül
0,5 °C
igen
igen
26 500 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

Nemsokára hazaér, és szeretne jó melegbe érkezni? Az okostelefonról távolról is beállíthatja a kívánt hőfokot - ehhez csak egy wifi-hálózat és a megfelelő telefonos applikáció kell!

Akár Androidos, akár iOS rendszert használ, mindkettőhöz letölthető egy app, amivel akár utazás közben is meleget varázsolhat a lakásába, hogy ne egy jégverem, hanem egy kellemes, meleg otthon várja, amikor hazaér.

Persze a termosztát nyomógombokkal is pillanatok alatt beállítható - sőt, programozható is. A hét minden napjára napi 6 különböző időszakot állíthat be, így biztosan megtalálja az Ön életviteléhez leginkább alkalmazkodó programokat is.

A termosztátot a levegő és a padló hőmérsékletét is érzékelő automatizmussal látták el, így önműködően biztosítja a kívánt hőfokot az egész lakásban. A kettő közül bármelyikhez igazíthatja a fűtést, de a termosztát egyszerre mindkettőt is képes figyelni.

Maga a vezérlőrendszer falba süllyeszthető, így rendkívül esztétikus elhelyezést tesz lehetővé. A fekete alapon kék háttérvilágítású LCD-kijelző ugyanakkor megkönnyíti, hogy nehézség nélkül, azonnal leolvashassa róla a legfontosabb adatokat.

Fagyvédelem és gyerekzár funkciók

Öt és negyven fok közötti hőmérsékletet állíthat be rajta fél fokonként lépkedve, és ellátták a termosztátot fagyvédelemmel is, így kivédi az esetleges fagykárokat. A gyerekzár pedig arról gondoskodik, hogy a mindent felfedező és kipróbáló lurkók ne állíthassák át a lakás fűtésprogramját.

Hogyan működik a gyakorlatban?

A könnyű telepítés után beállíthatja az Ön számára leginkább előnyös fűtésprogramokat, majd a letöltött applikáció segítségével azt akár távolról is vezérelheti biztonságos, jelszóval védett wifi-hálózaton keresztül.

Hasonló termékek
Adatok
Feszültség
230 Volt
Külső érzékelő
NTC szabvány
Cikkszám
TERM-EM61B
Webáruház készítés
sixpayment