Blog

4+1 ok, amiért érdemes SPC padlót választanod irodai felújításhoz

2023.03.20 09:33
4+1 ok, amiért érdemes SPC padlót választanod irodai felújításhoz

Annak ellenére, hogy az SPC padlók csak néhány éve kerültek piacra, rövid időn belül sikerült meghódítaniuk a melegburkolatok piacát. Az a tény, hogy egyre többször nevezik újgenerációs padlóknak elég sokat elárul az SPC parketták minőségéről. Ennek köszönhetően összegyűjtöttünk öt fő indokot, amiért ideális választásnak bizonyulhatnak az irodaházakban is.

1. Bontás nélkül bármilyen korábbi felületre telepíthetők

Pontosan abból a célból jött létre ez a technológia, mert köztudott, hogy az új padló kialakításának legproblémásabb része a régi felszedése. Ennek kiküszöbölésére az SPC deszkák a már meglévő kemény aljzatra fektethetők minden további nélkül (kivéve: párnafás rendszerek, habszerkezetű PVC és padlószőnyeg). Hozzávetőlegesen egy nap alatt két ember 50 négyzetméternyi padlót is képes lefektetni összepattintható UNICLIC rendszerünknek köszönhetően.

2. Beépített lépészajcsökkentő alátéttel vannak ellátva

SPC melegburkolataink nem csak sokrétűek, de sok rétegből is állnak, melynek legalsó szintje az úgynevezett IXPE-aljzat. Ez az integrált zajcsökkentő réteg lehetővé teszi, hogy tompítsuk a lépések zaját és a szobán kívüli hangokat. Emellett szintén előnyös abban a tekintetben, hogy nincs szükség plusz alátétfóliára a telepítés során, amivel időt és pénzt is spórolhatunk.

3. Extrém 55-ös kopásállósággal rendelkeznek

Míg a hagyományos laminált padlók maximum 33-as kopásállósággal bírnak, addig az általunk forgalmazott SPC parketták 55-ös kopásállósági értékkel rendelkeznek. Ez magyarán azt jelenti, hogy a legfelső kopóréteg vastagsága 0.55 mm.

Hatalmas segítséget jelent, ha a bútorok alá nem kell filcet fektetni, nehogy benyomja a padlót, vagy például attól tartani, hogy a gurulós székek felsértik a parkettát. Intenzív kereskedelmi használatra tervezett SPC melegburkolataink bírni fogják a strapát!

4. Kereskedelmi tevékenység esetén 10 év garanciát adunk!

A mindennapos terhelésnek és kopásnak kitett padlók jelentősebb karbantartást igényelnek - de nem akkor, ha SPC parkettáról van szó. Nincs szükség speciális tisztítószerekre, fenntartásuk nem költséges, cserébe hosszú évekig kopás- és karcmentesen őrzik meg eredeti kinézetüket. Vízállóságuk révén nyugodtan fel lehet mosni, foltállóságuk pedig lehetővé teszi, hogy minél kevésbé tapadjon meg rajta szennyeződés.

Minőségi és ellenálló padlóink mellé 10 év garanciát adunk, ha kereskedelmi használatra rendeled meg őket!

+1. Éjszaka és hétvégén is vállaljuk a telepítést!

Tudjuk, hogy az irodai és vendéglátói körökben zajló felújítás egyik legfontosabb tényezője, hogy minél gyorsabban megvalósuljanak a munkálatok. SPC padlóink telepítése esetén könnyű dolgod lesz kiválasztani a megfelelő időpontot, ugyanis ügyfeleinkhez igazodva, rugalmasan végezzük el a lerakást. Ez egyet jelent azzal, hogy mind hétvégén, mind éjszaka igénybe veheted ezt a szolgáltatásunkat, hogy az irodai munka zökkenőmentesen folytatódhasson.

Ha érdekesnek találtad cikkünket és szívesen olvasnál hasonló témákat a továbbiakban, kövesd be Facebook oldalunkat, ahol rendszeresen jelentkezünk friss hírekkel!

Webáruház készítés
sixpayment