Blog

Használd kreatívan: SPC padlóból falburkolat

Az SPC deszkák egyre népszerűbbé válnak, ha melegburkolatról van szó, nem véletlen, hogy lépten-nyomon megjelenik a kreatív felhasználásuk is. Számos előnyös tulajdonságuk és természetes megjelenésük önmagában értéket adnak, emellett pedig kiválóan alkalmazkodnak a belső enteriőr hangulatához.

4+1 ok, amiért érdemes SPC padlót választanod irodai felújításhoz

Annak ellenére, hogy az SPC padlók csak néhány éve kerültek piacra, rövid időn belül sikerült meghódítaniuk a melegburkolatok piacát. Az a tény, hogy egyre többször nevezik újgenerációs padlóknak elég sokat elárul az SPC parketták minőségéről. Ennek köszönhetően összegyűjtöttünk öt fő indokot, amiért ideális választásnak bizonyulhatnak az irodaházakban is.

Elegáns és megnyerő: SPC parketta az éttermektől a szállodákig

A kereskedelemmel foglalkozó iparágak – mint az éttermek, hotelek, szállodák vagy wellnessközpontok – számára elengedhetetlen, hogy maradandó és impresszív első benyomást keltsenek vendégeikben. Az emlékezetes vendégélményekhez pedig rengeteget hozzátesz a belső enteriőr megjelenése, arculata és hangulata, ehhez pedig a padló stílusa is hozzátartozik.

Iránytű padlóválasztáshoz: milyen szempontokat érdemes figyelembe venni?

Padlóválasztással kapcsolatban mindenkinek megvannak a maga igényei, elképzelései, azonban mégis nagy segítséget nyújthat, ha egy lista mentén el tudunk indulni. Összeszedtünk néhány olyan szempontot, amelyeket tanácsos figyelembe venni annak érdekében, hogy az új parkettád látványát konstatálva kijelenthesd igenis jó döntést hoztál!

Hely- és energiatakarékos fűtésre vágysz? Válassz infra fűtőfilmet melegburkolat alá!

A hagyományos fűtőtestekkel ellentétben a parketta alá lefektetett infra fűtőfilm egyenletesen melegíti fel a testeket és tárgyakat, így alakul ki bennünk az ideális hőérzet. Légáramlásmentesen és kellemes hőérzetet biztosítva nyújt komfortos érzetet, nem is beszélve arról, hogy elektromos fűtés révén az egyik leggazdaságosabb megoldás.

Fektesd le új padlód rendkívül egyszerűen UNICLIC rendszerrel!

A melegburkolatok széles tárházában keresgélve érdemes kiemelni az igazán minőségi, időtálló és könnyen telepíthető fajtákat, hiszen számos eltérő tulajdonsággal rendelkezhetnek ezek a parketták. Ezek közül az UNICLIC SPC padlók felettébb magas színvonalat képviselnek, egyszerű fektethetőségük pedig lehetővé teszi, hogy akár mi magunk rakjuk le a padlólapokat bármelyik helyiségben.

A modern fürdőszobák padlója: a kőhatású SPC melegburkolat

Míg az irodaházak vagy családi házak padlózatának kiválasztásának rengeteg opció közül válogathatunk, addig a fürdőszobák aljzatánál ennél jóval korlátozottabbak vagyunk. Vagyis lennénk, de szerencsére az SPC padlók minden kritériumnak megfelelnek, hogy tökéletes melegburkolatként funkcionáljanak nedves közegben is.

Régi padlótrend új köntösben: a halszálka parketta

A ma ismert parketták ősét valamikor a 17. században kezdték el gyártani, és széles körben használni a módosabb családokban. Már ekkor igyekeztek mintázatot vinni a padlóelemekbe, így a halszálka-szerű lerakásmód is egyre gyakoribbá vált, az egységes deszkák gyártásához azonban a 19. századik kellett várni. Ezt követően szinte sosem ment ki a divatból, alkalomszerűen azonban felkapottabb lett az egyszerű, de mutatós halszálka parketta.

Korszerű padlófűtésre vágysz? Ismerd meg a praktikus infrafűtést!

Minden évszakban kellemes érezni a napsugarak melegét, miért ne vihetnénk ezt be otthonunkba? Az infrafűtés nagyon hasonlóan működik ahhoz, ahogy a napfény melegíti fel a testeket, ezért számos pozitív tulajdonsággal rendelkezik. A modern padlófűtések feltörekvő pionírjaként szeretnénk bemutatni, miért érdemes fűtőfilmet választanod SPC parketta alá.

Az UNICLIC prémium SPC parketta 5+1 nagy előnye

Mivel a natúr fából készülő padlók igencsak költségesek, fokozott odafigyelést és ápolást igényelnek, így szükség volt olyan alternatívára, ami a fához hasonlóan dekoratív, mégis tartós. Évek, sőt évtizedek technológiai fejlesztésébe tellett, mire elérkeztünk a napjainkban használatos modern padlókhoz. Ám ezek között is számos különbség fedezhető fel, mi pedig egyet szeretnénk bemutatni: az UNICLIC SPC padlólapokat.

Webáruház készítés
sixpayment