Blog

Használd kreatívan: SPC padlóból falburkolat

2023.03.20 09:52
Használd kreatívan: SPC padlóból falburkolat

Az SPC deszkák egyre népszerűbbé válnak, ha melegburkolatról van szó, nem véletlen, hogy lépten-nyomon megjelenik a kreatív felhasználásuk is. Számos előnyös tulajdonságuk és természetes megjelenésük önmagában értéket adnak, emellett pedig kiválóan alkalmazkodnak a belső enteriőr hangulatához.

Dekoratív hangszigetelés a falakon

Az SPC deszkák kialakításukból adódóan beépített zajcsökkentő réteggel rendelkeznek, ezért sincs szükség alátétre telepítésük során. Azonban a padló mellett a falakat is hangszigetelhetjük ilyen módon, emellett pedig egyedi megjelenésű dizájnt is kialakíthatunk.

Főként kereskedelemben és irodaházak esetén bizonyulhat ideális választásnak az SPC padló és falburkolat, hiszen az állandó telefonálás, beszélgetés zaja jelentősen lecsökkenthető a segítségével. Tarts lépést a trendekkel és válts kopás-, folt-, tűz- és vízálló melegburkolatra, amelyre legalább 10 év garanciát vállalunk!

Egyszerű kialakítás tartós eredménnyel

Az SPC parketta telepítéséhez képest minimális változtatásra van szükség a telepítést illetően, mégpedig az, hogy a falra ragasztóval kell rögzíteni az elemeket. Ez a gyorsan és szagmentesen kötő, kifejezetten erős Den Braven Mamut szerelőragasztó segítségével gond nélkül kivitelezhető.

Az SPC deszkák természetesen ugyanúgy egymásba pattinthatók az egységes falfelület kialakítása során. Ha pedig bizonytalan vagy az önálló kivitelezésben, kérd segítségünket és az évek alatt szerzett tapasztalattal villámgyorsan elvégezzük a munkát helyetted!

Variáld kedvedre természetes hatású SPC burkolatainkat!

Felújítás vagy berendezés során van, aki előbb a bútorokat álmodja meg és ehhez választ padlót és faldekort, míg például generálkivitelezésnél előbb születik meg a burkolat és csak később a berendezés. Egy azonban közös: SPC burkolataink közül bármikor kedvedre válogathatsz, hogy tökéletesen passzoljanak a belső színvilághoz, legyen az fa- vagy kőhatású deszka.

Készülhet a padló a fa egyik árnyalatából, míg ezzel párhuzamosan a falakra kerülhet kőszín burkolat. Ez utóbbi esetében nagyobb SPC deszkák állnak rendelkezésre, így a falburkolás is hamarabb elkészíthető, de a különböző variációknak csak a képzelet szab határt.

Az SPC padlók megrendelésével egyidejűleg kiválaszthatod opcióként, ha a melegburkolat lerakását kéred, mert szakszerű kezekre bíznád a munkát. Emellett érdemes tudnod, ha 100 m2 feletti igényed van, jelezd számunkra és egyedi ajánlatot biztosítunk!

Ha érdekesnek találtad a cikket és szívesen olvasnál hasonlókat a továbbiakban, kövesd be Facebook oldalunkat, ahol rendszeresen jelentkezünk friss hírekkel!

Webáruház készítés
sixpayment