MDF INDO szegélyléc, 12 cm magas

MDF INDO szegélyléc, 12 cm magas

A szegélyléc kiemelheti, de el is ronthatja a padló összhatását, ezért körültekintően kell kiválasztani. Szerencsére az Indo szegélylécek magas minőséget képviselnek, így kiváló kiegészítői az SPC padlólemezeknek.

Titanflooring
90 / 12 mm
12 mm
MDF
igen
bármilyen, 28 °C-ig
2 390 Ft
Egységár: 2 390 Ft/fm
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A fehér színű, festhető, MDF szegélyléc tökéletes választás az SPC padlókhoz. Ugyanolyan könnyen összeszerelhető, mint a padlórendszer, és hasonlóan kiemelkedő minőséget nyújt. Háromféle magasság közül választhat: 7 cm, 9 cm és 12 cm.

Mire való a szegélyléc?

Azontúl, hogy esztétikussá teszi a padló és a fal találkozását, számtalan előnye van annak, ha szegélylécekkel látja el a helyiséget.

  • Tökéletes illesztést biztosít - bármennyire is jól vágtuk méretre a padlólemezeket, a fal nem mindenhol egyenletes. A szegélyléccel ezeket az éktelenkedő hézagokat gyönyörűen eltüntethetjük. A hézagokban ráadásul por is felhalmozódhat, ami az arra allergiásoknak különösen kellemetlen lehet.
  • Eltakarja a kábeleket - a statikus kábeleket nyugodtan betehetjük a szegélylécek mögé, így már nem látszanak, és nem lehet bennük elbotlani sem. A szegélyléc rejtett kábelcsatornája éppen erre való!
  • Megvédi a falat - felmosáskor és porszívózáskor óhatatlan, hogy benedvesítsük vagy megsértsük a falat, rombolva ezzel az állagát. A szegélyléc kivédi ezeket a negatív hatásokat.

Miben tér el az INDO a hagyományos szegélylécektől?

Még az egyenetlen falakhoz is képes idomulni, mert anyaga flexibilis, vagyis bizonyos határok között hajlítható.

Az MDF-et a tartósság és az ellenállóság jellemzi. Az INDO szegélyléc környezetbarát anyagból készül, és négyféle módon szerelhető fel: kétoldalas szalaggal, csavarokkal, kapcsokkal vagy ragasztóval (mint például a bivalyerős Den Braven Mammut szerelőragasztó).

Hogyan válasszuk ki a szegélylécet?

Ez a szegélyléc festhető, így szabadon alakíthatjuk ki az összhatást a már kiválasztott SPC padlóval.

Mi legyen a sarkokkal?

A szegélyléc külső és belső sarkaihoz vagy végeihez mindenképpen ajánljuk a szegélyléc kiegészítőket, amelyekkel esztétikusan és tartósan összekötheti a különálló lécdarabokat.

A feltüntetett ár a szegélyléc folyóméterére értendő, a termék maga 242 cm-es darabokban vásárolható meg.

Adatok
Magasság
12 cm
Vízálló?
nedves helyiségekbe is ajánlott
Padlófűtés?
alkalmas, 28 °C-ig
Kiszerelés
2,42 méteres darabokban
Cikkszám
SPCSL-MDF-12
Min. rendelhető mennyiség
2,42 m
Választható mennyiségek
2,42 m, 4,84 m, 7,26 m, 9,68 m, ...
Webáruház készítés
sixpayment