Rocko PUM SPC 530 kpa - padló alátét

Rocko PUM SPC 530 kpa - padló alátét
Rocko PUM SPC 530 kpa - padló alátét
Rocko PUM SPC 530 kpa - padló alátét
Rocko PUM SPC 530 kpa - padló alátét

Jól terhelhető, hangszigetelő alátét SPC padlókhoz. Padlófűtésre is kiváló választás, mivel nagyon alacsony hőellenállással rendelkezik, így átereszti a meleget.

Ajánljuk hozzá a ragasztószalagot, amivel jól rögzíthető, így megakadályozható az elcsúszása.

10 x 1 m
1 mm
bármilyen, 28 °C-ig
530 kPa
22 500 Ft
x 10 ㎡
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A kiváló minőségű padlóalátét magán- és üzleti célra is remek választás. Nagy a terhelhetősége, és élenjár a lépészaj csökkentésében. Ez biztosítja, hogy a szinte hangtalanul lépdeljen az, aki a padlón jár. A legcsendesebb padlóalátétek egyike.

Mitől más, mint a hagyományos padlóalátétek?

Nyomásálló, környezetbarát anyagból készült, és kifejezetten az úszó fektetésű padlókhoz fejlesztették ki, mint amilyen az SPC is. 

Padlófűtésre rendkívül alkalmas, mivel alacsony a hőellenállása, ami azt jelenti, hogy nagy hőátbocsátási képességgel rendelkezik: a fűtőrendszer melege szinte teljesen átmegy rajta, melegítve a felette elhelyezett SPC padlólemezeket. A padlófűtéshez szükséges rendszerekért kattintson ide.

Hogyan célszerű lerakni az SPC padlóalátétet?

Kerülje azt, hogy a padlóalátét valamint a ráfektetett SPC padló hézagai egybeessenek - ezért jó ötlet az, ha a padlóra merőlegesen vagy átlósan helyezi le az alátétet.

Érdemes ragasztócsíkkal is rögzíteni az alátétlemez széleit, mert így biztosan nem csúszik el, amikor rákerül az SPC padló, és sok bosszúságtól kíméli meg magát. Ehhez a művelethez megfelelő ragasztót itt talál.

A vágások és igazítások miatt mindenképpen több padlóalátétet vásároljon, mint amennyire minimálisan szüksége van - egy 10% ráhagyás már elég.

Adatok
Padlófűtés?
alkalmas, 28 °C-ig
Kiszerelés
10 m2 / tekercs
Hőellenállás
0,01 m2K/W
Visszavert lépészaj csökkentés
13%
Áthallatszó lépészaj csökkentés
15 dB
Pontszerű szintkiegyenlítési képesség
95 kPa
Cikkszám
SPCHS
Webáruház készítés
sixpayment